top of page

Carolyne de luca duarte

Mijn vrienden noemen mij Girasol, zonnebloem.

Carolyne tijdens een workshop

Ik ben Carolyne. Geboren in een dorpje, Ilha Solteira, in de staat van São Paulo, Brazilië dat nu onder water ligt door een gigantische dam.

Op achttien naar België gekomen als uitwisseling-studente voor een jaar. Mijn hart hier verloren en gebleven, ondertussen 32 jaar geleden.

Ik nestel mezelf in de gezegende leeftijd van 50! Samen met mijn partner, Ward, en mijn 4 kinderen, Michael en Kelly en hun partners Febe en Emiel, voel ik me vooral gezegend. Gezegend door het leven! Gedragen en gekoesterd door het Universum.

 

Ik heb al zo veel paden bewandelend, zo veel lessen gekregen, zo vaak met mijn neus tegen de muur gelopen, zo vaak gestruikeld, gevallen en... telkens terug mezelf opgeraapt en rechtop gezet om verder te gaan... moeilijke tijden meegemaakt, tijden van schaarste, van vechten en vluchten, wegkwijnen, liegen, wenen, weemoed... maar telkens aangeraakt door de onvoorwaardelijke Liefde die mij zachtjes en liefdevol terug op weg hielp... Ik heb mijn drama-kleren uitgedaan en ben uit de slachtofferrol gestapt. Ik ben gestopt andere aan te wijzen en te beschuldigen voor mijn eigen keuzes, mijn daden, mislukkingen, angsten, laag zelfbeeld, twijfel en vluchtgedrag. Ik heb leren zwijgen en bij mezelf blijven. Ik heb leren leven in het moment.

Carolyne

NU.

Ik heb leren negatieve energie transformeren in een lach.

Ik heb leren zien met ogen die kunnen bewonderen.

Ik heb leren horen met oren die kunnen luisteren.

Ik heb leren genieten van de wonderen van Moeder Natuur.

Ik heb leren accepteren wat ik niet kan veranderen.

Ik heb leren handelen vanuit mijn wijs hart.

Ik ben hier om eindeloos te leren, te groeien en te verfijnen... Ik ben geen fixer. Niemand kan iemand anders “fixen”. Op weg, krijgen we inzichten, worden we geïnspireerd, worden we geraakt... Het AANRAKEN en AANGERAAKT WORDEN, zorgt dat je van binnen uit veranderd. Het is een diepe transformatie vanbinnen in die jou optilt. Je krijgt een betere versie van jezelf. En deze mag je volledig integreren tot jij het wordt!

 

En dan... volgt de volgende transformatie, de volgende groei, expansie, telkens verder, breder, ruimer, groter, grootser. Als je denkt dat jij er bent of ooit zal zijn, ... Wij zijn oneindig!

2011 - 2013

Integrale Evolutie Psychologie

 

Ignoramus Academie

2011 - 2015

Shiatsu

Wellness Academie en Internationale Shiatsu School

2018 - 2019

Cranio Sacraal

Palm healing & Opstellingen

2019 - 2020

Opstellingen en droomduiding

Ignoramus Academie

img-20221009-wa0057.jpg

TESTIMONIALS

De workshops bij Carolyne hebben mij echt getransformeerd.
Ik kon de kracht opnieuw voelen die in mij zat.
Deze pure liefde en kracht in en voor mezelf hebben zoveel andere processen in gang gezet. 

Door het verbinden in zachtheid en respect zag ik wat de bedoeling was. 

 

Ik heb een pijnlijk lichaam en ben al bij verschillende soorten therapeuten en behandelaars geweest en geen enkele kon mijn lichaam zo goed aanvoelen als Carolyne. Ik kan de energie letterlijk terug voelen stromen tijdens en na een behandeling.

 

Wat ik zo leuk vind aan haar is dat ze echt de mogelijkheid bezit om die liefde, kracht en energie over te brengen, aan te wakkeren als een vlammetje dat steeds groter en warmer mag worden. Haar enthousiasme en warmte werken besmettelijk! 

Jolien

img-20221009-wa0058.jpg
bottom of page